'Bonucci zou zéker wat kunnen toevoegen aan Ajax, maar het is aan hem'

'Bonucci zou zéker wat kunnen toevoegen aan Ajax, maar het is aan hem'

04-08-2023 10:57
64

Het opvallende verhaal van Valentijn Driessen over Leonardo Bonucci en Ajax is ook nieuws in Italië. Ruud Krol wordt door Tuttosport gevraagd naar zijn mening over een mogelijke transfer van de Italiaanse verdediger.

"Het is geen gek idee", zegt 83-voudig international Krol in een interview met de krant uit Turijn. "Ajax heeft een heel jonge selectie. Met zijn ervaring en kwaliteit kan Bonucci een goede bijdrage leveren als mentor."

Krol is benieuwd of Bonucci en Ajax elkaar kunnen vinden. "Hij heeft een geweldige carrière gehad en die zou hij afsluiten bij Juventus. Althans, dat dacht ik. Hopelijk vindt hij nu alsnog een mooie club die meedoet om de prijzen. Aan Ajax zou hij zéker wat kunnen toevoegen, maar het is aan hem. Ik weet niet of Bonucci überhaupt naar het buitenland wil."

Bonucci (36) mag ondanks een doorlopend contract vertrekken bij Juventus. Deze zomer is hij op een strand in Italië gevraagd of hij naar Ajax zou willen komen. "Hij zei: ja, ja, ik wil dolgraag blijven voetballen", aldus Driessen. Technisch directeur Sven Mislintat lijkt hoe dan ook geen werk te maken van zijn komst.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast, waarin ook Bonucci ter sprake komt