Wolfsburg-directeur reageert verbolgen na uitspraken Stewart over Vranckx

Wolfsburg-directeur reageert verbolgen na uitspraken Stewart over Vranckx

06-08-2023 17:20 Laatste update: 17:27
75

Marcel Schäfer, de sportief directeur van VfL Wolfsburg, heeft verbolgen gereageerd op de opmerking van Earnest Stewart over de interesse van PSV in Aster Vranckx. De technisch directeur van de Eindhovenaren gaf afgelopen vrijdag aan dat er momenteel onderhandeld wordt met de Belgische middenvelder. 

"Bij VfL houden wij er ons in principe aan niets naar buiten te brengen over spelers, die bij een andere club onder contract staan", aldus Schäfer tegenover de Wolfsburger Allgemeine Zeitung. "Als mijn collega uit Eindhoven informatie nodig heeft over Aster dan kan hij mij bellen in plaats van het via de media te spelen. Als een club interesse heeft in een speler van ons dan hebben wij daar geen probleem mee. Ik vind het alleen niet goed, wanneer dat via de publiciteit gebeurt", sneert de Wolfsburg-directeur.

Volgens Schäfer is er voor Vranckx vooralsnog geen serieuze aanbieding ontvangen. Ook zou er nog helemaal niet gesproken zijn met PSV, zelfs niet informeel. "Wij rekenen op Aster", aldus Schäfer, die hoopt dat de Belg ook komend seizoen gewoon uitkomt voor Wolfsburg. 

Even voor de uitspraken van Stewart maakten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International bekend dat de transfer van Vrankcx 'nog niet in de eindfase zit'. Pas na de Johan Cruijff Schaal, die met 0-1 gewonnen werd door de Eindhovenaren, zou er verder worden gekeken.