PSV dwingt respect af bij tegenstander Sturm Graz: 'Was echt onder de indruk'

PSV dwingt respect af bij tegenstander Sturm Graz: 'Was echt onder de indruk'

07-08-2023 21:17 Laatste update: 21:20
30

Kjell Scherpen was onder de indruk van het PSV dat hij zag in de Johan Cruijff-schaal. De sluitpost van Brighton speelt op huurbasis voor het Oostenrijkse Sturm Graz, de tegenstander van de Eindhovenaren in de Champions League-voorronde. Scherpen verwacht dinsdag geen makkelijke wedstrijd bij PSV.

"Ik was wel onder de indruk van PSV", vertelt Scherpen tijdens een persconferentie voor aanvang van het duel in Eindhoven. "Ik denk dat het heel knap is als je uit in De Kuip wint. Ik vind dat ze een goede selectie hebben. PSV had behoorlijk controle. Ze speelden goed en als ze wisselden konden ze veel kwaliteit in het veld brengen. Dat zegt ook wel wat over de grootte van de selectie. Daar moeten we ons op voorbereiden."

Scherpen speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Vitesse. Zo kwam hij de Eindhovenaren ook al twee keer tegen. Mede daarom weet hij enigszins wat de Oostenrijkers te wachten staat dinsdag. "We hebben een goede voorbereiding gehad en ook een prima seizoenstart, maar PSV is wel van een ander niveau. We zullen echt een topprestatie moeten leveren om hier een resultaat mee te nemen."