'PSV in de wachtkamer: ook Debast-transfer hangt af van mogelijke Sangaré-exit'

'PSV in de wachtkamer: ook Debast-transfer hangt af van mogelijke Sangaré-exit'

16-08-2023 23:49
96

Na het contracteren van Jerdy Schouten is PSV allesbehalve klaar op de transfermarkt. Met de miljoenen die Ibrahim Sangaré moet opleveren, moeten nog meer versterkingen worden gehaald om dit seizoen Champions League-kwalificatie te bewerkstelligen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Het is bekend dat PSV pas doorpakt voor Aster Vranckx als Sangaré verkocht wordt, maar datzelfde geldt ook voor Zeno Debast van RSC Anderlecht. Ook hij kan alleen gehaald worden bij een verkoop van Sangaré, aangezien de verdediger vijftien miljoen zou moeten kosten. Het alternatief voor Debast is de Amerikaan Miles Robinson, die uitkomt voor Atlanta United FC. Zijn contract loopt aan het einde van het kalenderjaar af, waarmee hij een goedkopere optie is dan Debast. Robinson zelf wil graag naar Europa.

Mogelijke uitgaven hangen in Eindhoven dus af van Sangaré, maar ook Johan Bakayako zou PSV deze zomer nog veel geld op kunnen leveren. Burnley kon niet aan de vraagprijs voldoen en wilde niet verdergaan dan twintig miljoen, maar de Belgische buitenspeler is bij meerdere clubs in beeld en ook hij zou weleens een bedrag van boven de dertig miljoen op kunnen leveren.