Feyenoord in eigen huis tegen promovendus: 50x je inleg bij zege op Almere City!

Feyenoord in eigen huis tegen promovendus: 50x je inleg bij zege op Almere City!

27-08-2023 09:00 Laatste update: 02:16

ADVERTORIAL - Feyenoord komt dit weekend als enige topclub in actie en neemt het zondag op tegen Almere City. De Rotterdammers speelden teleurstellend gelijk in de eerste twee wedstrijden en zullen vol voor de overwinning strijden. Bij bookmaker Unibet pakken nieuwe spelers 50x hun inleg wanneer Feyenoord een overwinning boekt!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel. Maak een nieuw account aan en zorg ervoor dat je deze ook verifieert. Doe vervolgens een storting van €5 en ga naar de wedstrijd Feyenoord - Almere City en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je precies deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.

Na het selecteren van de bet verschijnt de boost, vergeet deze niet aan te vinken. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Daardoor is het risico klein: weet Feyenoord de eerste overwinning van het seizoen te boeken? Dan pak je €50! Begint Feyenoord desastreus aan het seizoen met nóg een gelijkspel of zelfs een nederlaag? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.