Almada geeft hattrick aan assists, maakt prachtgoal en reageert op Ajax-interesse

Almada geeft hattrick aan assists, maakt prachtgoal en reageert op Ajax-interesse

27-08-2023 09:15 Laatste update: 09:21
225

Thiago Almada heeft gereageerd op de vermeende interesse die Ajax in hem heeft. De Argentijnse aanvaller, in de nacht van zaterdag op zondag de absolute uitblinker aan de zijde van Atlanta United, geeft aan eventueel open te staan voor een vertrek uit Amerika. 

Eerder deze week werd bekend dat Ajax in Almada een belangrijke kandidaat ziet om Mohammed Kudus op te volgen. Hij vertrekt naar West Ham United, dat zijn komst op zeer korte termijn wereldkundig zal maken. In het thuisduel met Nashville SC liet de 22-jarige Argentijn zien waarom Ajax hem op de korrel heeft. De viervoudig international tekende vlak na rust met een heerlijke stift voor de 2-0. 

Wedden

Meer odds

Zijn bijdrage aan de uiteindelijke 4-0 zege was veel groter. Hij was ook nog aangever bij de 1-0 van Xande Silva en gaf na de theepauze ook nog een assist op vermeend PSV-target Miles Robinson én Saba Lobanidze. Dat alles leverde hem de titel Man van de Wedstrijd op. 

Na afloop ging Almada tegenover de aanwezige media kort in op de vermeende Ajax-interesse. "Het enige wat ik heb heb gezegd is dat ik er over na zou denken met mijn familie als er een mooie aanbieding komt. Maar ik speel nu bij een grote club en wil gewoon mijn best doen."