Reijnders maakt indruk bij AC Milan: 'Tijjani is een te slimme speler'

Reijnders maakt indruk bij AC Milan: 'Tijjani is een te slimme speler'

27-08-2023 10:40
84

Stefano Pioli is erg enthousiast over Tijjani Reijnders. De trainer van AC Milan zag dat de Nederlandse aanwinst weer een goede indruk maakte, ditmaal in het Serie A-duel met Torino. 

Reijnders kwam deze zomer voor zo'n twintig miljoen euro over van AZ, maar de middenvelder is sterk begonnen in Milaan. "Het is duidelijk dat we onze nieuwe spelers eerst goed hebben bekeken bij hun oude ploeg, maar pas als je ze traint, zowel technisch, tactisch als qua karakter, kom je tot een dieper oordeel. De Nederlandse competitie staat misschien niet in de top-vijf van Europa, maar Tijjani is een te slimme speler om niet te weten waar hij heen moet", zegt Pioli tegenover DAZN.

"Hij weet altijd wat hij moet doen", gaat de Italiaanse coach verder over Reijnders. Ook andere aankopen renderen goed bij Milan, waardoor Pioli vertrouwen heeft in een succesvol seizoen. "We kunnen strijden om het goed te doen, zowel in de competitie als in de Champions League en ook in de Coppa Italia. We hebben veel kwaliteiten en veel spelers zijn erg goed. Ik geniet echt van het spelen met dit team en dat is te zien op het veld."