'Weg ligt open voor PSV: Franse clubs trekken zich terug uit strijd om Sánchez'

'Weg ligt open voor PSV: Franse clubs trekken zich terug uit strijd om Sánchez'

01-09-2023 12:48
45

Zowel Stade Rennes als AS Monaco heeft zich teruggetrokken in de strijd om Davinson Sánchez. De Franse ploegen zijn teleurgesteld dat Tottenham Hotspur de vraagprijs voor de Colombiaan maar niet wil verlagen. Volgens Foot Mercato is het nu over met de Franse interesse.

Stade Rennes deed vanmorgen een laatste bod van twaalf miljoen euro op Sánchez, wist L’Équipe. Spurs-voorzitter Daniel Levy blijft bij zijn vraagprijs van vijftien miljoen euro en dat gat is voor allebei de Franse clubs te groot. Sánchez wilde zelf graag naar Frankrijk, maar die stap kan hij dus vergeten. Duidelijk is in ieder geval dat hij bij Tottenham niet in het stuk voorkomt.

Donderdag kwam naar buiten dat PSV nog altijd geïnteresseerd is in Sánchez. Al zitten er wel wat haken en ogen aan een mogelijke transfer naar PSV. César Montes is een belangrijke concurrent voor de verdediger van Spurs en de Mexicaan is een stuk goedkoper. Montes moet tien miljoen euro kosten. Verder hangt de transfer sowieso af van een verkoop van Ibrahim Sangaré, maar de Ivoriaan lijkt op weg naar Nottingham Forest voor 35 miljoen euro.