Koeman doet vervelende mededeling over Veerman: 'Die was geblesseerd ja'

Koeman doet vervelende mededeling over Veerman: 'Die was geblesseerd ja'

21-11-2023 23:22
55

Volgens bondscoach Ronald Koeman was de wissel van Joey Veerman geen vrijwillige. De middenvelder raakte in de eerste helft tegen Gibraltar geblesseerd. Volgens Veerman zelf zit er een dikke bult op zijn voet.

"Die was geblesseerd ja, vandaar de wissel", vertelt Koeman na de wedstrijd tegen de NOS. "Hij kon misschien nog wel door, maar dat heeft dan geen enkele zin om hem nog door te laten spelen. Daarom heb ik hem gewisseld. In eerste instantie kon hij in ieder geval niet verder. Ik wilde geen risico met hem nemen." Veerman gaf in de eerste helft de assist op de 0-1 van Calvin Stengs.

Na de wedstrijd stond Veerman de aanwezige pers ook nog even te woord over zijn blessure. "Er zit een dikke bult op mijn voet, er schaafde iemand overheen", luidt de uitleg van de middenvelder van PSV. Het is nog niet bekend of de blessure van Veerman ernstig is. De middenvelder zou wel slecht lopen en moest hinkend terug de bus in om naar het hotel te gaan.

Voor PSV zou een blessure voor Veerman een flinke domper zijn richting de belangrijke wedstrijden die eraan komen. Zaterdag moeten de Eindhovenaren op bezoek bij FC Twente en vier dagen later wacht de zware Champions League-ontmoeting in Spanje tegen Sevilla.