Antony krijgt 1 in Manchester, ook zware onvoldoendes voor Ten Hag en Amrabat

Antony krijgt 1 in Manchester, ook zware onvoldoendes voor Ten Hag en Amrabat

24-11-2023 09:45
69

Erik ten Hag, Sofyan Amrabat en Antony beleven een afschuwelijk seizoen in de ogen van de lokale krant Manchester Evening News. De manager en spelers van Manchester United krijgen een diepe onvoldoende voor hun werk tot nu toe.

Door vier zeges in de laatste vijf Premier League-wedstrijden voor de interlandperiode gaat het weer beter met United, maar in de League Cup is het al klaar en volgende week dreigt Champions League-uitschakeling. De absolute vlag op de modderschuit is Antony: Manchester Evening News geeft de Braziliaan het allerlaagste cijfer, een 1. 'Vreselijk vóór zijn afwezigheid, verschrikkelijk ná zijn terugkeer. Eén van de slechtste aankopen van United', klinkt het.

Ook Amrabat komt er slecht vanaf. De van Fiorentina gehuurde middenvelder krijgt een 2, net als Mason Mount en Marcus Rashford. 'Zijn enige indrukwekkende optreden was tegen de tweede garnituur van Crystal Palace in de League Cup. Amrabat lijkt niet beter te kunnen.' Tot slot krijgt ook Ten Hag een zware onvoldoende. Zijn 4 wordt gemotiveerd met de conclusie dat 'United zijn identiteit is kwijtgeraakt'. 'Het aantal wissels in de rust toont aan hoe vaak Ten Hag verkeerde keuzes maakt met zijn opstellingen.'

Manchester United hervat de Premier League zondag met een uitwedstrijd tegen Everton. Drie dagen later is het erop of eronder in de Champions League tegen Galatasaray.