Jans duidelijk na transfersuggestie bij Utrecht: 'Wordt altijd overdreven'

Jans duidelijk na transfersuggestie bij Utrecht: 'Wordt altijd overdreven'

10-12-2023 17:08
21

Ron Jans wil na afloop van Go Ahead Eagles-FC Utrecht (0-2) niet te veel ingaan op zijn zoektocht naar een nieuwe spits. De trainer wil zich vooral focussen op zijn eigen spelers.

"Je zou graag een scorende spits erbij willen hebben, toch?", luidde de vraag aan Ron Jans voor de camera van ESPN. Tot dusver stelt aanwinst Isac Lidberg teleur in de Domstad. "Dat wordt altijd zo overdreven. We hebben een spits die is geopereerd (Anthony Descotte), dus we willen er gewoon één bij hebben. Zo simpel is het", reageerde Jans.

"Er zal in januari wel wat gebeuren en we zijn erop uit om een spits te halen. Maar als ik iets zeg over iemand anders, dan zeg ik ook weer iets over de spelers die er al zijn", stelde Jans.  

Jans was in ieder geval te spreken over de wedstrijd van zijn ploeg en vond het terecht dat doelman Vasilios Barkas uitgeroepen werd tot Man of the Match. "We hebben gewoon een goede teamprestatie neergezet. Waar ook een aantal spelers uitblonken. En Barkas heeft een goede reeks wedstrijden achter de rug en houdt vandaag de nul. Dus hij mag van mij wel Man of the Match zijn."