'Ajax laat net als diverse Europese topclubs oog vallen op Hertha BSC-talent'

'Ajax laat net als diverse Europese topclubs oog vallen op Hertha BSC-talent'

10-12-2023 21:08
34

Ajax heeft de zeventienjarige Bence Dárdai (speler rechts op de foto) op de korrel. Dat meldt ASB Zeitung zondagmiddag. De Duitse middenvelder, die Hongaarse roots heeft, staat onder contract bij Hertha BSC

Dardai, een aanvallende middenvelder, geldt als een groot talent. Volgens ASB Zeitung is het om die reden dan ook onwaarschijnlijk dat 2. Bundesliga-club Hertha hem binnenboord kan houden. Naast Ajax zouden ook Borusia Mönchengladbach, Juventus en AC Milan interesse hebben in het talent. 

Dardai maakte dit seizoen zijn debuut bij Hertha. Hij speelde tot dusver acht wedstrijden voor de club uit Berlijn, die momenteel de zevende plek bekleedt op de ranglijst. Inmiddels is de jeugdinternational van Duitsland al een tijdje geblesseerd. Ondanks dat wekte hij dus al de aandacht van diverse topclubs. 

Bij Hertha heeft hij momenteel een aflopend contract. Mocht dat niet verlengd worden, dan is hij komende zomer gratis op te pikken. Saillant detail: de vader van Bence is Pál Dárdai: de trainer van Hertha.