'Feyenoord krijgt goed nieuws: transfertarget ziet overstap naar Rotterdam zitten'

'Feyenoord krijgt goed nieuws: transfertarget ziet overstap naar Rotterdam zitten'

11-12-2023 17:28
49

Feyenoord lijkt een goede kans te maken op het overnemen van Jovan Mijatovic. Het Servische medium Mozart Sport meldde eerder dat de Rotterdammers de spits graag willen overnemen, maar nu meldt 1908.nl ook dat de aanvaller zelf die stap wel ziet zitten. Ook omdat Mijatovic zelf niet naar de grootste concurrent voor Feyenoord wil.

Zenit Sint-Petersburg zou ook geïnteresseerd zijn in de 18-jarige Serviër, maar een stap naar Rusland ziet Mijatovic zelf niet zitten. Feyenoord zou de aanvaller op de korrel hebben voor de spitspositie, maar hij kan ook op de flanken uit de voeten. Mijatovic moet de vervanger worden van Ayase Ueda. De Japanner is na de winterstop een tijd afwezig, omdat hij met zijn land de Asia Cup gaat spelen.

Wedden

Meer odds

De onderhandelingen tussen Rode Ster Belgrado en Feyenoord zijn nog niet intensief. De Rotterdammers zouden enkel nog geïnformeerd hebben naar de beschikbaarheid van de spits. Mijatovic staat in Servië te boek als een groot talent. In de Servische competitie scoorde hij dit seizoen vier keer in twaalf wedstrijden. De spits mag vertrekken uit Belgrado, omdat de club wel wat geld kan gebruiken door de uitschakeling in Europa.

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!