Vermoedelijke opstelling: Feyenoord met nieuwe vleugels op Celtic Park

Vermoedelijke opstelling: Feyenoord met nieuwe vleugels op Celtic Park

13-12-2023 08:22
18

Arne Slot lijkt woensdagavond enkele wijzigingen door te voeren bij Feyenoord voor de Champions League-wedstrijd tegen Celtic. De trainer van de Rotterdammer spaart vermoedelijk een aantal spelers, terwijl anderen de kans krijgen om zich op Celtic Park te laten zien.

Feyenoord kan weer beschikken over Calvin Stengs, maar de kans is groot dat de spelmaker op de bank plaatsneemt. Dat geldt ook voor Yankuba Minteh en Igor Paixão. Javairo Dilrosun en Leo Sauer stevenen namelijk af op hun eerste basisplaats van het seizoen. Voor het zeventienjarige Slowaakse talent zou het zelfs zijn basisdebuut zijn voor Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Ook Luka Ivanusec lijkt wedstrijdritme op te mogen doen, als nummer tien. Tegen Volendam maakte jeugdproduct Antoni Milambo nog zijn basisdebuut op die positie. De Kroaat wordt op het middenveld gesteund door Mats Wieffer en Quinten Timber, waardoor Ramiz Zerrouki zich weer tevreden moet stellen met een plekje op de bank. Achterin keert Quilindschy Hartman vermoedelijk terug in de ploeg na zijn lichte hersenschudding. Dat gaat ten koste van Marcos López. 

Feyenoord is al zeker van de derde plaats in de groep en een vervolg in de Europa League na de winterstop. Wel spelen de Rotterdammers nog voor de winstpremie van 2,8 miljoen euro én is er op de achtergrond een strijd met Ajax en PSV om deelname aan het WK voor clubs in 2025.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, ivanusec; Dilrosun, Gimenez, Sauer