Champions League-debuut op tweede plaats voor Beelen: We moeten hier winnen

Champions League-debuut op tweede plaats voor Beelen: "We moeten hier winnen"

13-12-2023 23:25
6

Thomas Beelen mocht woensdag zijn debuut maken in de Champions League, maar de verdediger van Feyenoord is na afloop van het duel niet in extase. De voetballer baalt vooral van de in zijn ogen onnodige nederlaag van de Rotterdammers. 

Beelen meldt zich na afloop van het met 2-1 verloren duel bij de camera van RTL en laat zich uit over de wedstrijd en zijn debuut. "Uiteindelijk met een vervelend gevoel. We hadden hier moeten winnen. Voor mij persoonlijk is het een mooi moment, maar zo kijk ik er nu niet naar", aldus Beelen. "Ik had het in mijn hoofd zitten dat het zou kunnen, maar ik had er geen rekening mee gehouden. Het was leuk om te horen. Voor het gevoel ging het eerste kwartier wat stroef voor me, daarna ging het wat beter."

De Nederlander nam het op tegen spits Kyogo Furuhashi en werd soms verrast door de Japanner. "Hij maakte een paar goede loopacties, dat is anders dan wat ik gewend ben. Uiteindelijk ging het beter, het was allemaal even wennen", meent Beelen, die nogmaals baalt van de nederlaag."Het is voor ons de zoveelste keer dat we veel kansen creëren en niet scoren. Daarin moeten we echt naar onszelf kijken, dat is iets wat niet kan. Zo win je geen wedstrijden op dit niveau. Het is wel typerend."