'Concurrentie voor PSV: transfertarget gaat binnenkort langs bij andere club'

'Concurrentie voor PSV: transfertarget gaat binnenkort langs bij andere club'

14-12-2023 14:45
92

PSV-target Miles Robinson gaat een bezoek brengen aan FC Cincinatti. De centrale verdediger, die een aflopend contract heeft bij Atlanta United, oriënteert zich momenteel op zijn volgende stap. 

Het verhaal van Robinson is bekend. De Amerikaanse centrumverdediger heeft bij Atlanta een aflopende verbintenis, en wordt al sinds afgelopen zomer in verband gebracht met PSV. Technisch directeur Earnest Stewart bevestigde onlangs nog bij Goedemorgen Eredivisie dat de Eindhovenaren de 27-voudig international van de Verenigde Staten op de korrel hebben. 

Maar Robinson geniet interesse van meerdere clubs. Tom Bogert, journalist van The Athletic, weet dat hij een bezoek gaat brengen aan FC Cincinatti, zodra hij een transfervrije status geniet. Dat is op 31 december van dit jaar. Er wordt verder niks vermeld over de kansen dat club en speler met elkaar in zee gaan. 

Mocht Robinson uiteindelijk toch in zee gaan met PSV, dan wordt hij de vierde Amerikaan die dit seizoen de overstap maakt naar Eindhoven. Stewart haalde eerder al landgenoten Malik Tillman, Ricardo Pepi en Sergiño Dest naar de Eredivisie.