Kramer zet bankzitter Feyenoord in het zonnetje: 'Die gaat nog van waarde zijn'

Kramer zet bankzitter Feyenoord in het zonnetje: 'Die gaat nog van waarde zijn'

22-12-2023 18:01
18

Michiel Kramer is nog altijd een fan van Javairo Dilrosun bij Feyenoord. Dat vertelt de spits van RKC Waalwijk bij FC Rijnmond. De aanvaller zat begin dit seizoen altijd op de bank, maar begon de laatste paar duels weer in de basiself.

"Aan het begin van het jaar heb ook al eens over hem gezegd dat het best wel een goede speler is, alleen dat hij een beetje het vertrouwen mist als hij gaat spelen", vertelt Kramer over de buitenspeler van de Rotterdammers. "Dat is serieus echt een goede speler. Hij gaat echt nog wel van waarde zijn dit seizoen." Dilrosun begon onder andere in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht en het competitieduel met Heracles Almelo in de basis.

Wedden

Meer odds

Ook oud-teammanager van Feyenoord, Bas van Noortwijk zat aan tafel. De voormalig keeper van de Rotterdammers is het met Kramer eens als het gaat om Dilrosun. "Hij is nu één van de vele buitenspelers daar en hij is nu ook gewoon geen vaste keus. Arne Slot is nog steeds aan het twijfelen wie hij aan de zijkanten moet opstellen. Dilrosun speelt nu wel beter dan hij vorig jaar deed."