Weghorst 'hint' op Eredivisie-transfer: 'Zou ik graag willen, en kampioen worden'

Weghorst 'hint' op Eredivisie-transfer: 'Zou ik graag willen, en kampioen worden'

23-12-2023 07:56 Laatste update: 09:42
141

Wout Weghorst ziet het wel zitten om zijn carrière af te sluiten bij FC Twente. De spits zat vroeger op de tribune in Enschede en droomt ervan nog eens kampioen van Nederland te worden.

"Ik zit nu in een fase waarin ik ook andere dromen krijg, weg van het sportieve aspect. Uiteindelijk willen we graag terug naar het oosten van Nederland en daar een vaste plek creëren", vertelt Weghorst in De Telegraaf. "Dat zie ik al wel voor me: een mooi vrijstaand huis, gezellig met de kinderen, diertjes in de tuin. Maar het komt zoals het komt. Ik ben nog steeds maar 31 jaar en gevoelsmatig nog lang niet klaar."

De 29-voudig Oranje-international krijgt de vraag of hij daarmee op een transfer naar FC Twente hint. "Dat zou ik wel graag willen", erkent hij. "Mocht het lukken, wil ik ook echt van toegevoegde waarde zijn. En kampioen worden. Dat zou de cirkel rondmaken."

De uit Borne afkomstige Weghorst speelt momenteel voor Hoffenheim, dat hem huurt van Burnley. In twaalf Bundesliga-duels scoorde hij vier keer.