'Feyenoord-plaaggeest Mourinho wil 121-voudig international naar Roma halen'

'Feyenoord-plaaggeest Mourinho wil 121-voudig international naar Roma halen'

24-12-2023 08:34 Laatste update: 25-12-2023 14:59
12

Leonardo Bonucci zou Union Berlin na vier maanden alweer willen verlaten, melden Duitse en Italiaanse media. Het AS Roma van José Mourinho zou interesse hebben in de diensten van de 36-jarige verdediger. 

Union Berlin verraste afgelopen zomer door de Italiaanse mandekker aan te trekken, maar lijkt maar kort te kunnen genieten van Bonucci. Dat beweert het Duitse Kicker, dat beweert dat de verdediger 'heimwee heeft naar zijn familie', die nog altijd in Turijn zou verblijven. Ook speelt hij niet zo vaak als dat hij graag zou willen: dit seizoen kwam hij zeven keer in actie in de Bundesliga en drie keer in de Champions League. 

Naar verluidt is José Mourinho in zijn zoektocht naar extra defensieve mogelijkheden voor AS Roma uitgekomen bij Bonucci. The Special One kan wegens blessures niet beschikken over Marash Kumbulla en Chris Smalling en is op zoek naar een extra centrale verdediger voor de rest van het seizoen. De gesprekken tussen beide partijen zouden zich al in een vergevord stadium bevinden, omdat Union bereid zou zijn het contract van de 36-jarige verdediger te ontbinden. 

Mocht Bonucci in de winter inderdaad de overstap maken naar AS Roma, dan is de kans groot dat hij in februari tegen Feyenoord op het veld zal staan. De Europa League-duels tussen beide ploegen worden afgewerkt op 15 en 22 februari.