Zomeraankoop geeft Ajax-fans pluim: 'Had support in deze tijden minder verwacht'

Zomeraankoop geeft Ajax-fans pluim: 'Had support in deze tijden minder verwacht'

25-12-2023 17:22
55

Kristian Hlynsson en Carlos Forbs hebben in een interview met Ajax TV teruggeblikt op het afgelopen jaar. Het tweetal kwam in de basiself van de Amsterdammers in een zware tijd, waarin de prestaties tegenvielen. Desondanks kijken Hlynsson en Forbs terug op een mooi jaar in Amsterdam.

"Ik heb ervan genoten", vertelt Hlynsson over 2023 in het shirt van Ajax. "Het was een heel speciaal jaar voor mij en ook heel belangrijk. Ik zit nu bij het eerste van Ajax en mocht debuteren voor IJsland. Het was gewoon een erg leuk jaar. Het laatste deel van het jaar was een hoogtepunt voor mij. Toen waren er veel goede momenten, Mijn eerste doelpunten in de Eredivisie natuurlijk."

Forbs kwam in de zomer pas bij Ajax, maar noemt het ook een mooi jaar. "Het was een goed jaar, dat nu bijna klaar is. Ik kan hier veel mooie momenten uithalen. Mijn doelpunt tegen Olympique Marseille was mijn hoogtepunt van dit jaar. Toen ik scoorde, dat was echt een bizar gevoel." Forbs vindt ook dat hij geweldig is opgevangen door de Ajax-fans. "Echt top, kan niet beter. Zelfs in de zware tijden. Ik had verwacht dat de steun minder zou zijn in slechtere tijden. Maar ze steunen ons altijd."