Ajax-spelers benoemen hun doel voor 2024

Ajax-spelers noemen doel voor 2024: Brobbey en Bergwijn komen met zelfde idee

4 januari om 08:39
Laatste update: 4 januari om 09:45

In het nieuwe jaar is aan de Ajax-spelers gevraagd wat voor doel ze hebben voor 2024. In een video-item van de club zeggen veel jongens, dat ze zo hoog mogelijk willen eindigen met de club. Een aantal spelers noemt echter iets anders, zoals Steven Bergwijn, Kristian Hlynsson en Brian Brobbey.

De aanvallers zetten nog een stukje hoger in. Zij stellen alledrie het winnen van de Conference League als doel voor 2024. Om dit te bereiken zal Ajax eerst af moeten rekenen met FK Bodø/Glimt in de tussenronde van het toernooi. Eerder bereikte Feyenoord al de finale van de Conference League en AZ vorig jaar de halve eindstrijd. Bergwijn vertelt ook nog dat hij zo hoog mogelijk wil eindigen met Ajax.

Andere spelers denken weer aan verschillende doelen. Zo willen jeugdspelers als Amourricho van Axel Dongen, Ar’Jany Martha en Gabriel Misehouy graag hun debuut maken of een vaste waarde worden in het eerste van Ajax. Jorrel Hato hoopt op het EK eind dit seizoen met het Nederlands elftal. Anton Gaaei en Diant Ramaj hopen op een goed seizoen en veel speeltijd. John van ‘t Schip en Steven Berghuis houden het vooral op een goede gezondheid.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax)

Beluister hieronder de eerste aflevering van VP's Atlas Leeuwen met de sterkse Africa Cup ooit!