'United-talent hard op weg naar Sevilla, Everton probeert deal te kapen'

'United-talent hard op weg naar Sevilla, Everton probeert deal te kapen'

6 januari - 21:14 Laatste update: 21:25
4

Hannibal Mejbri zou hard op weg zijn naar Sevilla FC, maar Everton FC heeft een ultieme poging gedaan om de huurdeal te kapen, weet Fabrizio Romano. Het twintigjarige talent van Manchester United had volgens de transferexpert al gekozen voor Sevilla, maar hij kan na de winter ook voor The Toffees spelen.

Volgens Romano waren ook Freiburg en Olympique Lyon in de race, maar Mejbri zou een stap naar Spanje prefereren. Sevilla zou nog altijd in gesprek zijn met United over een eventuele huurdeal. Everton heeft nu dus ook contact gezocht met de club uit Manchester. De keuze ligt bij het Tunesische talent.

Sevilla is flink op dreef deze winterse transferperiode. David Datro Fofana en Lucien Agoume staan ​​beiden op het punt om gehuurd te worden van respectievelijk Chelsea FC en Internazionale. De Spanjaarden hopen nog altijd om ook Mejbri te overtuigen.

Mejbri kwam dit seizoen negen keer in actie onder Erik ten Hag. In die negen optredens wist hij één keer te scoren. De middenvelder kwam in 2019 voor tien miljoen euro over van AS Monaco. In 2022 werd hij al een keer verhuurd, destijds aan Birmingham City.