Van 't Schip geeft Rulli heldere boodschap: 'Als je vindt dat je moet spelen...'

Van 't Schip geeft Rulli heldere boodschap: 'Als je vindt dat je moet spelen...'

7 januari - 18:15
58

John van 't Schip ziet 'competitie' ontstaan tussen Diant Ramaj en Géronimo Rulli. Op dit moment heeft de jonge Duitser wel een duidelijk streepje voor, laat de Ajax-trainer doorschemeren.

De van een zware blessure teruggekeerde Rulli stond zaterdag onder de lat met de B-ploeg tijdens de eerste ontmoeting tussen Ajax en Hannover 96, die met 3-0 verloren ging. Een dag later was het de beurt aan Ramaj. De beoogde basiself van Van 't Schip trok dit keer wel aan het langste eind (2-1).

"Je zou kunnen zeggen dat Diant Ramaj onze eerste keeper is, maar hij moet zich wel blijven bewijzen", verduidelijkt Van 't Schip op de laatste dag van het trainingskamp in Spanje, opgetekend door Ajax Life.

De trainer van Ajax heeft een duidelijke boodschap voor Rulli, die nog wel als nummer één aan het seizoen begon. "Ik heb tegen Géronimo Rulli gezegd: Als je vindt dat je moet spelen, dan moet je het laten zien op de training. Die competitie is er wel." De Argentijn staat naar verluidt open voor een winters vertrek uit Amsterdam.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!