Marsman dicht bij rentree in Nederland: 'Hoop dat hij snel handtekening zet'

Marsman dicht bij rentree in Nederland: 'Hoop dat hij snel handtekening zet'

10 januari - 14:18
25

Nick Marsman staat voor een terugkeer in Nederland. De 33-jarige doelman is bijna speler van ADO Den Haag, bevestigt trainer Darije Kalezic.

Eerder deze week werd duidelijk dat ADO zijn pijlen had gericht op Marsman, die sinds eind vorig jaar zonder club zit. Inmiddels kan Kalezic bevestigen dat de keeper onderweg is naar de Hofstad. "Ik hoop dat hij snel zijn handtekening zet", zegt de trainer op het wekelijkse persmoment, opgetekend door Voetbal International.

Marsman keepte in Nederland eerder al voor FC Twente, Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Feyenoord. In 2021 vertrok hij bij de Rotterdamse club en ging hij een Amerikaans avontuur aan bij Inter Miami CF. Rond de spectaculaire komst van Lionel Messi moest Marsman plaatsmaken, waarop hij naar San Antonio FC verkaste. Zijn periode daar bleef beperkt tot iets meer dan twee maanden. 

Bij ADO moet Marsman gaan concurreren met Kilian Nikiema, die nu met Burkina Faso actief is op de Afrika Cup. In aanloop naar het eindtoernooi sprak VoetbalPrimeur met de twintigjarige keeper.