'Feyenoord wil belangrijke slag slaan en zet in op contractverlenging toptalent'

'Feyenoord wil belangrijke slag slaan en zet in op contractverlenging toptalent'

10 januari - 23:30
23

Feyenoord maakt werk van een nieuw contract voor Antoni Milambo. Dat maakt 1908.nl bekend. De middenvelder werd twee jaar geleden de jongste debutant ooit bij Feyenoord en zijn ontwikkeling willen de Rotterdammers graag belonen.

De achttienjarige Milambo kwam dit seizoen in vijf officiële wedstrijden in actie voor Feyenoord. Drie in de Eredivisie, twee in de Champions League. Milambo wist in die wedstrijd een keer te scoren en ook een assist te geven. 2,5 jaar geleden werd de middenvelder de jongste debutant ooit toen hij op zestienjarige leeftijd in mocht vallen tegen FC Luzern. Hij pakte die titel af van Georginio Wijnaldum.

Feyenoord heeft er vertrouwen in dat een deal met Milambo en zijn kamp er op korte termijn zal komen. Het idee is om Milambo tot de zomer van 2027 in Rotterdam te houden. Zijn huidige contract loopt tot de zomer van 2025. Milambo komt uit de jeugd van Feyenoord en speelt sinds jong ook voor de vertegenwoordigende elftallen van Oranje. De middenvelder kan zowel aanvallend als verdedigend in de as spelen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!