Ajax-aankoop Gaaei verrast plots met bericht op Instagram: 'Ga er alles aan doen'

Ajax-aankoop Gaaei verrast plots met bericht op Instagram: 'Ga er alles aan doen'

13 januari - 10:14
68

Anton Gaaei is na een half jaar bij Ajax vrij plotseling met een statement gekomen via Instagram. De Deense verdediger steekt tegenover de supporters van de Amsterdammers de hand in eigen boezem over zijn spel sinds hij bij Ajax zit. De fans van Ajax steken hem hoofdzakelijk een hart onder de riem.

'Ik weet dat ik nog niet genoeg heb laten zien', begint Gaaei aan zijn relaas via Instagram. 'De moeilijke tijden hebben mij alleen maar sterker gemaakt. Hard werken, positiviteit en geloof zijn de belangrijkste punten. Ik ga alles doen wat in mijn macht ligt om elke dag te laten zien wat ik kan en dat ik klaar ben voor alles wat in de toekomst nog mijn kant op zal komen.' De 21-jarige Gaaei kwam afgelopen zomer over van het Deense Viborg FF.

In de comments onder de post spreken de Ajax-fans de Deense verdediger moed in. 'Dat is de juiste instelling, strijder', luiden de woorden van één supporter. 'We geloven nog in je en hoofd omhoog', klinkt de boodschap van een andere fan. Gaaei heeft nog een contract in Amsterdam tot de zomer van 2028. Ook zijn teamgenoten hebben nog geloof in de Deen. Onder andere Kristian Hlynsson, Chuba Akpom en Tristan Gooijer reageerden met een hartje onder zijn post.

De prestaties van Gaaei zijn nog wisselvallig in de eerste seizoenshelft. Zijn dieptepunt was de wedstrijd tegen Feyenoord. Daar werd hij na twee grote fouten al in de eerste helft naar de kant gehaald.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anton Gaaei (@antongaaei)