'Ajax-doelman Rulli keert toch niet terug naar jeugdliefde'

'Ajax-doelman Rulli keert toch niet terug naar jeugdliefde'

17 januari - 23:27
16

Ajax-doelman Gerónimo Rulli lijkt toch niet terug te keren naar jeugdliefde Estudiantes. Voor de Argentijne club is het erg moeilijk om de 31-jarige wereldkampioen aan te trekken. Volgens TyC Sports gaat 'het niet gebeuren'.

Rulli staat deze maand open voor een vertrek bij Ajax, waar hij na een blessure voorbij is gestreefd door Diant Ramaj. TyC Sports meldde vorige week dat Estudiantes wilde stunten met zijn terugkeer, maar datzelfde medium zet nu een streep door die overgang. De sluitpost zou inmiddels aanbiedingen van andere Europese clubs op zak hebben.

Rulli liep op 12 augustus een schouderblessure op. Aanvankelijk werd de Argentijn vervangen door Jay Gorter, maar toen ook die geblesseerd raakte nam Ramaj het stokje over. De Duitser maakt sindsdien de nodige indruk. Ajax is daarom bereid om mee te werken aan een vertrek van Rulli ondanks een contract tot medio 2026.

De ervaren doelman kwam een jaar geleden voor acht miljoen euro over van Villarreal. Afgelopen zomer was hij nog in beeld bij Bayern München als reservekeeper.