'PSG weet genoeg en staat open voor vertrek van 'man van 65 miljoen''

'PSG weet genoeg en staat open voor vertrek van 'man van 65 miljoen''

18 januari - 15:43
24

Paris Saint-Germain heeft al genoeg gezien van Gonçalo Ramos, meldt L'Équipe. De 22-jarige spits wordt gehuurd van Benfica, al heeft PSG een verplichte optie tot koop van 65 miljoen euro. De Parijzenaren zijn bereid Ramos deze winter al elders te slijten.

PSG-trainer Luis Enrique is niet overtuigd geraakt van de prestaties van Ramos. De Spanjaard vindt naar verluidt dat de spits in de grote wedstrijden tekortkomt. Ramos scoorde dit seizoen pas vier keer in negentien optredens. Daarmee doet hij het statistisch een stuk minder dan bij Benfica. Vorig seizoen was hij goed voor negentien treffers in de Portugese competitie en scoorde ook nog eens zeven keer in de Champions League.

Door zijn matige prestaties in Frankrijk staat PSG open voor een vertrek. PSG zal wel een groot gedeelte van de betaalde transfersom terug willen verdienen. Mocht er een club zich melden voor Ramos in de laatste twee weken van de winterse transferperiode, is een overgang bespreekbaar. Voor zover bekend heeft PSG nog geen aanbiedingen voor de Portugees ontvangen.