Streuer (72) verlengt FC Twente-verblijf opnieuw: 'Functie van td heel breed'

Streuer (72) verlengt FC Twente-verblijf opnieuw: 'Functie van td heel breed'

22 januari - 13:07 Laatste update: 13:15
41

Jan Streuer gaat FC Twente toch nog niet verlaten. De Enschedese club maakt maandagmiddag bekend dat zijn contract is verlengd tot 1 september 2024.

Streuer (72) ondersteunt technisch directeur Arnold Bruggink sinds de oud-international zijn rol in juli 2023 overnam. Die constructie blijft in elk geval nog ruim zeven maanden van kracht. "Ik vind het mooi om Arnold ook het komend half jaar te ondersteunen op de route naar een nog sterker FC Twente", verklaart Streuer op de clubsite.

Bijna een jaar geleden maakte Streuer bekend dat hij, net als trainer Ron Jans, aan zijn laatste seizoen in de Grolsch Veste bezig was. Nu heeft hij voor de derde keer zijn contract verlengd.

Bruggink is blij dat Jan Streuer langer aan Twente verbonden blijft. "Laat ik voorop stellen dat Jan en ik goed samenwerken. Jan is een prettige persoon en we denken op dezelfde manier over voetbal. Het halve jaar dat ik nu in dienst ben, heeft dat bevestigd."

"De functie van technisch directeur is heel breed. Het onderdeel aan- en verkoop van spelers is er een van. Jan levert hier met zijn expertise en ervaring en met zijn netwerk een grote bijdrage aan. Daarnaast is hij op andere facetten van het technisch beleid een heel goede aanvulling", besluit Bruggink.