'Locadia zet zinnen op Eredivisie-rentree en voert serieuze gesprekken'

'Locadia zet zinnen op Eredivisie-rentree en voert serieuze gesprekken'

29 januari - 07:21
31

Jürgen Locadia moet Vitesse op korte termijn gaan versterken. De dertigjarige spits zou al op Papendal zijn geweest voor een gesprek met de hekkensluiter van de Eredivisie.

Locadia heeft een transfervrije status, nu hij niet meer onder contract staat bij Cangzhou Mighty Lions. De Chinese club betaalde hem vier maanden geen salaris. Vijf maanden geleden speelde de oud-speler van PSV, Brighton, Hoffenheim, FC Cincinatti, VfL Bochum en Persepolis zijn laatste officiële wedstrijd.

De kans bestaat Locadia na zes jaar terugkeert naar Nederland. Vitesse is op zoek naar een scorende aanvaller en lonkt naar zijn handtekening. Locadia heeft meer ijzers in het vuur, onder meer in het Midden-Oosten en Turkije, maar wil terug naar de Eredivisie en is volgens Voetbal International al op Papendal geweest om een mogelijke transfer te bespreken.

Locadia is tweevoudig international van Curaçao en hoopt zich in de kijker te spelen bij bondscoach Dick Advocaat. Vitesse nam al afscheid van de van Toulouse gehuurde Saïd Hamulic. De Roemeense vleugelaanvaller Adrian Mazilu werd afgelopen week gehuurd van Brighton.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!