Slavia Praag deelt update: Ihattaren teruggezet naar B-team

Slavia Praag deelt update: Ihattaren teruggezet naar B-team

31 januari - 22:13 Laatste update: 22:17
126

Mohamed Ihattaren is teruggezet naar het B-team van Slavia Praag. Dat maakt de Tsjechische club woensdagavond bekend via de officiële kanalen. De aanvallende middenvelder moet daar verder aan zijn fitheid werken. Tijdens het trainingskamp eerder deze maand werd duidelijk dat het daar nog wel aan schort.

Ihattaren keerde eind 2023, na langdurige fitheidsproblemen, terug in de voetballerij. De oud-speler van PSV en Ajax tekende een contract in Tsjechië, waar Slavia hem onderdak bood. Ihattaren leek aanvankelijk weer op de goede weg te zijn om weer fit te geraken, maar inmiddels is duidelijk dat de linkspoot nog wat stappen moet zetten. 

Slavia was eerder deze maand voor een trainingskamp in Portugal. Ihattaren, die vooralsnog geen officieel onderdeel uitmaakt van de A-selectie, reisde mee met de groep. Daar concludeerde de technische staf dat Ihattaren nog niet over de gewenste fitheid beschikte. 'Na afloop van het trainingskamp in Portugal heeft Mohamed Ihattaren zich aangesloten bij het B-team, waar hij verder gaat werken aan voornamelijk zijn fysieke gesteldheid', zo is te lezen.