Excelsior sorteert voor op vertrek Driouech: Almere-bankzitter naar Rotterdam

Excelsior sorteert voor op vertrek Driouech: Almere-bankzitter naar Rotterdam

1 februari - 11:56 Laatste update: 12:13
34

Excelsior gaat zich versterken met Lance Duijvestijn. Met dat nieuws komt Voetbal International donderdagochtend. De aanvallende middenvelder is op een zijspoor beland bij Almere City en kiest voor een avontuur in Rotterdam. Het contract van Duijvestijn loopt komende zomer af bij Almere. 

Excelsior lijkt zich hiermee voor te sorteren op een vertrek van smaakmaker Couhaib Driouech, al wordt Duijvestijn niet gezien als zijn directe vervanger. Driouech lijkt hard op weg te zijn naar PSV en kan een contract tot 2028 tekenen in Eindhoven. De Kralingers zijn er na wekenlange onderhandelingen in geslaagd om Duijvestijn los te weken bij Almere, schrijft De Telegraaf. De 25-jarige middenvelder was een van de sleutelspelers in het seizoen van de promotie naar de Eredivisie. In dat seizoen was hij goed voor elf doelpunten en vier assists voor Almere. 

Naar verluidt gaat Duijvestijn voor 2,5 jaar tekenen op Woudestein. Daarmee krijgt Excelsior er een optie bij op het middenveld. De laatste wedstrijden is de 21-jarige Noah Naujoks de 'nummer 10' van de Rotterdammers. Duijvestijn kan ook op de linksbuitenpositie, die nu bezet wordt Driouech, uit de voeten. PSV heeft een bod van ruim drie miljoen euro neergelegd voor Driouech. Dat zou een recordtransfer betekenen voor Excelsior. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!