Luciano Rodriguez spreekt na afketsen Feyenoord-deal: 'Erg goede aanbieding'

Luciano Rodriguez spreekt na afketsen Feyenoord-deal: 'Erg goede aanbieding'

3 februari - 08:56
45

Luciano Rodriguez heeft gereageerd op het afketsen van zijn transfer naar Feyenoord. De twintigjarige rechtsbuiten bevestigde na het duel van Uruguay O23 met de leeftijdsgenoten van Argentinië (3-3) dat hij graag naar Rotterdam wilde.

Rodriguez was vrijdag weer trefzeker voor de olympische ploeg van Uruguay, dat een kwalificatietoernooi speelt in Venezuela. In de rebound tekende hij voor de 2-1. Na afloop kreeg de speler van Liverpool Montevideo vragen over de interesse van Feyenoord en River Plate. "Het was moeilijk, maar ik probeerde mij niet af te laten leiden. Mijn zaakwaarnemer hield zich met de onderhandelingen bezig", zegt hij tegen TyC Sports.

De jonge aanvaller laat weten dat hij open stond voor een transfer. "De aanbiedingen waren erg goed, van heel goede clubs. Het was moeilijk daar nee tegen te zeggen, ik heb ze in ieder geval niet afgewezen", benadrukt Rodriguez, waarmee hij vooral aangeeft dat de clubs een deal niet op tijd rond kregen. "Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, ik zal erover praten als ik weer in Uruguay ben. Als ik nog zes maanden bij Liverpool moet blijven, dan zal ik dat met alle liefde doen."

Volgens 1908.nl geeft Feyenoord nog niet op in de strijd om Rodriguez. De jeugdinternational moet in de zomer alsnog de overstap naar De Kuip maken.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!