Memphis ontvangt lof: 'Een geweldige speler met veel uitstraling'

Memphis ontvangt lof: 'Een geweldige speler met veel uitstraling'

4 februari - 18:24 Laatste update: 20:25
12

Rodrigo de Paul is erg te spreken over zijn teamgenoot Memphis Depay. De Argentijnse middenvelder benadrukt de sterke band die hij met de Nederlander heeft, zowel op als buiten het veld.

"Memphis en ik hebben een goede band, zowel op als buiten het veld", zegt De Paul tijdens de persconferentie voorafgaan aan de stadsderby tussen Atlético en Real Madrid. "Wanneer hij belangrijk was voor ons, raakte hij weer geblesseerd. Maar dergelijke teleurstellingen horen bij het voetbal. Gelukkig steekt hij momenteel in goede vorm."

Wedden

Meer odds

De Paul spreekt zijn bewondering uit voor Memphis als speler: "Ik vind het een geweldige speler, met veel uitstraling en kwaliteiten. Hij brengt veel toe aan het team en ik ben heel blij voor hem en met wat hij op dit moment voor het team betekent."

Zondagavond staat Memphis met Atlético tegenover Real Madrid in de Madrileense derby. De Koninklijke staan bovenaan in La Liga met 57 punten. Los Colchoneros bezetten de vierde plek met tien punten minder. De aftrap in Estadio Santiago Bernabéu is om 21:00 uur.