'Ancelotti biedt Modric nieuwe rol aan: Kroaat heeft geen haast met beslissing'

'Ancelotti biedt Modric nieuwe rol aan: Kroaat heeft geen haast met beslissing'

20 februari - 13:25 Laatste update: 16:48
11

Mocht Luka Modric besluiten om met pensioen te gaan na dit seizoen, dan kan hij toetreden tot de technische staf van Real Madrid. Dit zou Carlo Ancelotti de Kroaat hebben aangeboden, meldt The Athletic.

Modric zou nog geen beslissing hebben genomen en heeft hier naar verluidt ook geen haast mee. Het Britse medium stelt op basis van bronnen rondom de middenvelder dat hij eerst het seizoen goed wil afsluiten om vervolgens een mooi EK met Kroatië te beleven. Vooralsnog legt hij het aanbod van Ancelotti naast zich neer. Maar dit zou nog geen definitief antwoord zijn.

Dit suggereert dat Modric het voorstel nog steeds zou overwegen. Tegelijkertijd is Real Madrid zich ervan bewust dat de spelmaker nog steeds hongerig is om te concurreren en dat het zijn prioriteit is om door te gaan met voetballen.

Afgelopen juni verlengde de Ballon d'Or winnaar van 2018 zijn contract met één jaar bij Real. Hij trok interesse van de Saudische Pro League-club Al Nassr, maar koos ervoor om in Spanje te blijven. Modric kwam in 2012 over van Spurs en heeft sindsdien een indrukwekkende 516 wedstrijden voor Los Blancos gespeeld. Gedurende zijn tijd heeft hij maar liefst 23 prijzen gewonnen, waaronder vijf Champions League-titels, drie La Liga's en vijf Wereldbekers voor clubteams.