Teze geheimzinnig bij PSV: 'Zijn geheimen kan ik niet prijsgeven'

Teze geheimzinnig bij PSV: 'Zijn geheimen kan ik niet prijsgeven'

20 februari - 19:56
22

Jordan Teze concludeert dat hij een grote stap in zijn ontwikkeling heeft gezet onder Peter Bosz. De rechtsback van PSV is vol lof over de oefenmeester en schat de kansen in het Champions League-duel met Borussia Dortmund uitstekend in.

Onder leiding van Bosz is PSV aan een uitstekend seizoen bezig. Het geheim van de coach verklapt Teze echter niet. "Zijn geheimen kan ik niet prijsgeven, anders gaat het straks bij iedereen zo goed", grapt de verdediger in gesprek met de NOS. "Maar wat ik wel kan zeggen: hij is duidelijk en iedereen staat achter zijn speelstijl."

Ook Teze profiteert van de komst van Bosz. De viervoudig Oranje-international is aan het beste seizoen in zijn loopbaan bezig. "Maar het kan altijd beter en daar werk ik ook hard voor in de trainingen. Maar de trainer heeft me voor het seizoen uitgelegd wat zijn speelwijze is. En als je daarbinnen dan goede wedstrijden speelt en ziet dat dat werkt, geeft dat veel vertrouwen."

Teze toont zich tevreden met de Champions League-loting tegen Dortmund. Hij schat de kans van PSV behoorlijk hoog in. "Ik zou gaan voor 55 procent. Wij hebben hele grote voetballende kwaliteiten. Zij zijn natuurlijk fysiek heel sterk, dat wordt in de Bundesliga ook gewoon gevraagd. Ik weet dat we hier echt klaar voor zijn. En dat gaan we laten zien."