Kramer doet open sollicitatie bij specifieke club: 'Mijn CV spreekt voor zich'

Kramer doet open sollicitatie bij specifieke club: 'Mijn CV spreekt voor zich'

22 februari - 14:59
114

Michiel Kramer heeft nog één grote droom in het voetbal: nog één keer spelen voor Feyenoord. De spits steekt in de vele praatprogramma’s waar hij in verschijnt zijn Rotterdamse voorkeur niet onder stoelen of banken en hij hoopt dan ook dat hij het shirt nog eens aan mag trekken.

"Ja, stiekem heb ik nog wel één droom: Feyenoord", vertelt een eerlijke Kramer in gesprek met Voetbal International. "Maar ik heb niet het idee dat ik een versterking ben aan de bovenkant. Mijn cv spreekt voor zich. Ik loop één op drie over mijn hele carrière. Als je een doelpunt nodig hebt, zou ik kunnen helpen. Ik ben 35 en zit aan het einde van mijn loopbaan."

Toch is Kramer ook realistisch en denkt hij niet dat een nieuwe periode als Feyenoord-speler er nog in gaat zitten. "Ik weet niet of het nog gaat gebeuren. Het is eerder een hele verre droom dan dat het werkelijkheid wordt, denk ik. Naar het buitenland zie ik mezelf niet snel gaan. Ik zit goed bij RKC en mijn kinderen hebben het naar hun zin." Kramer speelt al sinds 2021 voor de club uit Waalwijk.

Kramer speelde in de periode tussen 2015 en 2018 als speler voor de Rotterdammers. Daarna en daarvoor kwam hij ook nog uit voor NAC, FC Volendam, ADO Den Haag, Maccabi Haifa, Sparta en FC Utrecht. Tegenwoordig zit Kramer ook veel bij praatprogramma’s als Veronica Offside, FC Rijnmond en Studio Voetbal.