Boulahrouz vreest voor Feyenoord: 'Bang dat het dezelfde kant opgaat als met Ajax'

Boulahrouz vreest voor Feyenoord: 'Bang dat het dezelfde kant opgaat als met Ajax'

11 maart - 21:48
193

Khalid Boulahrouz vreest dat het succes van Feyenoord bij een mogelijk vertrek van trainer Arne Slot snel over kan gaan, en voorziet een soortgelijk scenario voor zich als wat er bij Ajax is gebeurd na het vertrek van Erik ten Hag en Marc Overmars, zo geeft de voormalig verdediger van onder meer HSV en Chelsea aan in Rondo.

"Hij is het fundament van het succes van Feyenoord. Ik ben bang dat als Slot vertrekt, het dezelfde kant opgaat als met Ajax", stelt Boulahrouz. "Niet zo extreem, maar het aanvalsspel valt weg. Je moet maar een trainer zien te vinden die kan voortborduren op datgene wat Slot nu heeft neergezet, want dat is heel erg moeilijk."

Theo Janssen haalt aan dat AZ er met Pascal Jansen in eerste instantie in slaagde om het vertrek van Slot op te vangen, maar voorziet een ander probleem voor Feyenoord wanneer Slot vertrekt. "Als jij een goede trainer neerzet die ook wil voetballen en dezelfde denkwijze heeft, dan kan het echt wel doorgaan. Er zullen alleen ook heel veel spelers gaan vertrekken als hij weggaat."

Van Basten heeft wel een mogelijke opvolger voor Slot in gedachten. "Als hij weggaat wordt het wel een lastig karwei, maar die jongen die nu bij Heerenveen weggaat (Kees van Wonderen, red.) is een oud-Feyenoorder toch?"

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!