Minteh baalt enigszins van Feyenoord-prestaties: 'Zo voelt dat niet voor mij'

Minteh baalt enigszins van Feyenoord-prestaties: 'Zo voelt dat niet voor mij'

13 maart - 09:28
38

Yankuba Minteh is kritisch op zijn prestaties bij Feyenoord. De aanvaller had meer willen laten zien in het shirt van de Rotterdammers. Daarnaast gaat de Gambiaan in op zijn toekomst bij Feyenoord, dat Minteh op dit moment huurt van Newcastle United. 

"Ik ben niet ontevreden", begint Minteh in gesprek met Voetbal International. De aanvaller komt bij Feyenoord genoeg aan spelen toe en hij heeft bovendien zijn debuut gemaakt in de Champions League. "Maar tegelijk vind ik óók dat ik misschien wel wat meer had kunnen laten zien. Oké, ik scoorde tegen Celtic en onlangs tegen PSV en Heracles Almelo, maar ik heb ook kansen gemist. Ik ben niet snel tevreden."

Met Feyenoord is Minteh nog altijd in de race om een prijs: de KNVB Beker. "Dat is in ieder geval een tastbare prijs. Zo’n tweede plaats; ik weet echt wel dat we ons daarmee plaatsen voor de Champions League en is wat dat betreft dus evenveel waard als een kampioenschap, maar zo voelt dat voor mij niet. Ik wil kampioen worden, dat is waar je voor speelt", aldus de Gambiaan. Zijn familie leeft volop met hem mee vanuit zijn geboorteland richting de bekerfinale. "Het kan mijn eerste échte prijs worden als voetballer. Als het aan mij ligt de eerste van vele."

Minteh wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Newcastle United. De aanvaller weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. "Uiteindelijk is de Premier League mijn doel en Newcastle United is de club die veel vertrouwen in me heeft", legt hij uit. "Ik zal binnenkort wel horen wat voor plannen de club heeft met mij. Ik ben nog jong, ik heb de tijd, misschien dat ze me nog een keer willen verhuren. Ik weet het nog niet, ik hoor het wel, ik laat alles op me af komen. Ik weet alleen dat ik ooit in de Premier League zal spelen."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!