Feyenoord ziet talent blessure oplopen, duel met Heerenveen komt mogelijk te vroeg

Feyenoord ziet talent blessure oplopen, duel met Heerenveen komt mogelijk te vroeg

14 maart - 16:05
15

Feyenoord-talent Antoni Milambo is een twijfelgeval bij de Rotterdammers voor het uitduel met sc Heerenveen, meldt 1908. Mogelijk moet de jongeling ook de duels met Oranje O19 aan zich voorbij laten gaan.

Het medium weet te melden dat Milambo kort geleden licht geblesseerd is geraakt en zodoende is de middenvelder een twijfelgeval voor aankomende zondag. Het is niet bekend met wat voor blessure Milambo op dit moment kampt. Hij verlengde onlangs zijn contract tot de zomer van 2027 en begon in de topper tegen PSV (2-2) nog in de basis bij de Feyenoord.

Milambo is ook geselecteerd voor de selectie van Oranje O19 voor de aankomende interlandperiode. Er staan dan duels op de planning met de leeftijdsgenoten uit Litouwen en Frankrijk, maar het is nog niet zeker of het Feyenoord-talent dan al volledig is hersteld. Hij wordt na de interlandperiode weer terugverwacht bij Feyenoord.

Aankomende zondag neemt Feyenoord het om 14.30 uur op tegen sc Heerenveen in Abe Lenstra Stadion. Feyenoord-trainer Arne Slot kan in Friesland sowieso niet beschikken over de geblesseerden Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Calvin Stengs. Alireza Jahanbakhsh is nog een vraagteken. Hij werkt hard aan zijn herstel en hoopt zondag te halen.