Kramer keurt Bosz-uitspraken af: 'Jezus, je verliest een keer een wedstrijd'

Kramer keurt Bosz-uitspraken af: 'Jezus, je verliest een keer een wedstrijd'

31 maart - 23:37
55

Michiel Kramer vindt het vreemd dat Peter Bosz na NEC - PSV zijn spelers zowel 'hautain' als 'arrogant' heeft genoemd. De spits van RKC Waalwijk vermoedt dat de trainer van de Eindhovenaren daar wellicht iets mee probeert te forceren, maar fan van die tactiek is hij allerminst. 

NEC bezorgde PSV zaterdag de eerste Eredivisie-nederlaag van dit seizoen. Dat zorgde na afloop voor een zichtbaar teleurgestelde Bosz. "Ik vond het bij vlagen ook hautain en bijna arrogant", kraakte de trainer harde noten. 

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet of het nou bewust is dat Peter Bosz dit zegt, of dat hij iets wil forceren", begint tafelgast Kramer bij Studio Voetbal. "Ik denk dan: Jezus, je verliest een keer een wedstrijd, je hoeft niet gelijk te overdrijven en dit op tafel te gooien. Misschien dat het hautain of arrogant lijkt als ze te laat in de duels komen, maarja..."

Als Arno Vermeulen vervolgens het mogelijke scenario schetst dat Bosz deze woorden wellicht gekozen heeft om de PSV-spelers alvast op scherp te zetten voor het komende duel met Excelsior, kapt Kramer hem snel af. "Alsjeblieft zeg", besluit de spits.