Feyenoord in niemandsland na wanprestatie: 'Dat irriteert me het meest'

Feyenoord in niemandsland na wanprestatie: 'Dat irriteert me het meest'

4 april - 21:26 Laatste update: 21:28
72

Het doelpuntloze gelijkspel van Feyenoord bij hekkensluiter FC Volendam is niet goed te praten, vindt Quinten Timber. De middenvelder baalt na afloop van het resultaat én zichzelf.

"We waren veel te slordig", foetert Timber voor de camera van ESPN. Door de misstap in Volendam is PSV weer uit het zicht verdwenen. "We hebben dit seizoen te vaak van dit soort potjes gehad en dat irriteert me het meest. Een team als het onze moet meer creëeren en dat hebben we niet gedaan."

Wedden

Meer odds

De middenvelder van Feyenoord kreeg de laatste maanden veel complimenten en debuteerde in het Nederlands elftal, maar steekt de hand donderdagavond in eigen boezem. "Ik had ook te veel balverlies. Dat kan gebeuren, maar dan moet je je herpakken. Dat is vandaag niet goed genoeg gebeurd."

Zowel de achterstand op nummer één PSV als de voorsprong op nummer drie FC Twente is nu negen punten. Timber: "We zijn niet meer bezig met PSV. We zijn met onszelf bezig. Aanstaande zondag staat de Klassieker op het programma. We gaan kritisch naar onszelf kijken en ons aanstaande zondag herpakken."