'Man of the Match' Van de Ven geroemd in Engeland: 'Spurs heeft hem nodig'

'Man of the Match' Van de Ven geroemd in Engeland: 'Spurs heeft hem nodig'

8 april - 11:18
17

Micky van de Ven ontvangt complimenten voor zijn aandeel in de overtuigende zege van Tottenham Hotspur op Nottingham Forest (3-1). Engelse media zagen de Nederlander uitblinken én scoren.

'Zelfs wanneer hij uit positie is, kan hij zich nog snel herstellen. Een geweldige eerste goal in het stadion van Spurs', schrijft Daily Mail, dat Van de Ven beoordeelt met een 8. Daarmee krijgt hij het hoogste cijfer en was hij volgens het medium de man van de wedstrijd.

BBC sluit zich daarbij aan. Van de publieke omroep krijgt 'the Player of the Match' een 7. 90Min pakt nóg meer uit en geeft Van de Ven zelfs een 9. 'Spurs had zowel de geweldige snelheid van de Nederlander om dingen te herstellen als zijn verwoestende doelpunt nodig om op voorsprong te komen.'

The Standard zag Van de Ven 'briljant binnenschieten' en zijn ploeg op sleeptouw nemen. 'Een afronding waar iedere spits trots op zou zijn', schrijft het medium. Voor zijn sterke optreden krijgt de Nederlander dan ook een 8.

Potentieel
Spurs-manager Ange Postecoglu kreeg na afloop vragen over de prestaties van Van de Ven. Hoe goed denkt de coach eigenlijk dat de Oranje-international kan worden? "Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat hij de echte vastberadenheid heeft om de beste te worden. Hij doet dit elke dag en levert geweldig defensief werk."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: