Paixão gaat voor vier op rij in De Kuip en heeft goede bekerherinneringen aan NEC

Paixão gaat voor vier op rij in De Kuip en heeft goede bekerherinneringen aan NEC

21 april - 12:00

ADVERTORIAL - Zondagmiddag nemen Feyenoord en NEC het tegen elkaar op in de finale van de KNVB-beker. Aan de kant van de Rotterdammers gooien de buitenspelers de laatste tijd hoge ogen en dan met name Igor Paixão. TOTO speelt hier op in met de Lekker Man Special.

Vier op een rij voor Paixão?

Paixão is de laatste weken in een uitstekende vorm bij Feyenoord. Sinds het zonnetje weer sporadisch begint te schijnen, begint de Braziliaan te scoren. Paixão zou zondag wel eens vier op een rij kunnen spelen, en dan hebben we het niet over het bekende spelletje. In de laatste drie thuiswedstrijden van Feyenoord kwam de linksbuiten tegen respectievelijk Heracles Almelo, FC Utrecht en Ajax tot scoren. De Rotterdammers spelen officieel geen thuiswedstrijd, maar zo zal dat voor velen toch wel aanvoelen.

Nog geen account bij TOTO? Registreer je hier en profiteer van de welkomstactie rondom de bekerfinale. Met een inzet van 1 euro kan je 100 euro winnen wanneer je de juiste winnaar voorspelt van het duel tussen Feyenoord en NEC.

Naast zijn goals in De Kuip heeft Paixão ook goede herinneringen aan duels tegen NEC voor de beker. Een seizoen geleden kopte de aanvaller in de blessuretijd de gelijkmaker, waardoor de twee clubs de verlenging in gingen. De thriller eindigde uiteindelijk in 4-4, waarna Feyenoord na strafschoppen won door een laatste strafschop van, jawel, Paixão.

Lekker Man Special

Onder de noemer Lekker Man! biedt TOTO een verhoogde quotering van liefst 4.00 aan voor een doelpunt van Paixão in combinatie met een overwinning van Feyenoord. De originele notering voor die weddenschap stond op 2.75. Let wel op: de weddenschap geldt alleen binnen de reguliere speeltijd. Deze weddenschap is voor alle TOTO-spelers beschikbaar. De maximale inzet is 20 euro.

Klik hier om de Lekker Man Special te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.