Messi leidt Inter Miami naar koppositie met twee goals en een assist

21 april - 07:15
14

Lionel Messi was zaterdagavond opnieuw goud waard voor Inter Miami. Met twee doelpunten leidde de Argentijnse ster zijn team naar een 3-1 zege op Nashville SC. Hij gaf ook nog een assist op Sergio Busquets.

Nashville kwam in het Lockhart Stadium in Fort Lauderdale (Florida) nog snel op voorsprong, maar Messi stelde na elf minuten alweer orde op zaken. De Gouden Bal-winnaar stuitte in eerste instantie op de keeper, kreeg de bal terug van Luis Suárez en gleed vervolgens binnen: 1-1. Messi bediende zes minuten voor rust Sergio Busquets uit een hoekschop. Voor de voormalig FC Barcelona-controleur was het zijn eerste goal voor Inter Miami.

In de slotfase zorgde Messi voor het slotakkoord uit een strafschop. Daardoor staat zijn teller alweer op zeven goals en drie assists in zes MLS-duels. Bovendien gaat Inter Miami aan kop in de Eastern Conference van de MLS.