Praat mee op VP: Barcelona en Real weer in evenwicht

Praat mee op VP: Barcelona en Real weer in evenwicht

21 april - 20:01 Laatste update: 20:01
166

Met wisselend succes traden Real Madrid en FC Barcelona deze week aan in de Champions League. Waar De Koninklijke na strafschoppen Manchester City wist uit te schakelen, moesten de Catalanen het onderspit delven tegen Paris Saint-Germain. In El Clásico spelen beide teams nu tegen elkaar. Eerder dit seizoen zegevierden de Madrilenen in Barcelona, nadat Jude Bellingham in blessuretijd zijn tweede en daarmee de winnende goal maakte. In La Liga kent Real een voorsprong van acht punten op Barcelona, dus als de ploeg van Xavi het nog spannend zal willen maken, zal er gewonnen moeten worden. Het duel vangt aan om 21:00 uur. Volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee!

Frenkie de Jong start in de basis bij FC Barcelona. Verder zijn er geen

Opstelling Real Madrid: Lunin; Lucas Vázquez, Tchouaméni, Rüdiger, Camavinga: Modric, Kroos, Fede Valverde; Bellingham; Vinicius, Rodrygo.

Opstelling FC Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Cubarsí, Cancelo; Gündogan, De Jong, Christensen; Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha. verassingen in de elftallen van beide ploegen.