Driessen doet Ten Hag-claim: 'Off the record heeft Kroes verteld...

Driessen doet Ten Hag-claim: 'Off the record heeft Kroes verteld..."

23 april - 14:44
35

Valentijn Driessen komt met een opvallende claim over Erik ten Hag en een eventuele terugkeer bij Ajax. De chef voetbal van De Telegraaf stelt te weten dat Alex Kroes op de huidige manager van Manchester United wil wachten.

"Als Ajax de lijn van Kroes volgt, dan wacht Ajax op Ten Hag", vertelt Driessen In Koffie met..., een online rubriek van Vandaag Inside. "Kroes zou toch weten of Ten Hag na Manchester United terug zou willen keren bij Ajax? Off the record heeft hij een aantal keer verteld dat hij graag wil wachten op Ten Hag. Dat zeg je niet als je weet dat hij toch nee zegt."

Wedden

Meer odds

Hoewel Kroes momenteel door zijn schorsing niet werkzaam is bij Ajax, is Driessen er nog steeds van overtuigd dat Ajax 'zijn lijn zal volgen'. "Marijn Beuker, Kelvin de Lang en Michael Van Praag hebben hardop gezegd dat ze blijven werken in de lijn van Kroes. Maar misschien is het voor Ten Hag ook wel de vraag of hij er instapt als Kroes géén algemeen directeur blijft."

Ten Hag is verder onder druk komen te staan bij United na de ontsnapping tegen Coventry City in de halve finales van de FA Cup. The Mancunians gaven een 0-3 voorsprong uit handen en haalden uiteindelijk via strafschoppen de eindstrijd. Volgens diverse media heeft de clubleiding van United al contact gezocht met Thomas Tuchel, die gaat vertrekken bij Bayern München.