Praat mee op VP: Go Ahead Eagles - Feyenoord

Praat mee op VP: Go Ahead Eagles - Feyenoord

25 april - 20:00 Laatste update: 21:25
240

Feyenoord is zo goed als zeker van de tweede plaats in de Eredivisie, maar na de bekerwinst zal de ploeg van Arne Slot ook in Deventer de zege willen binnenhalen. In de Adelaarshorst treffen de Rotterdammers Go Ahead Eagles, dat aan een sterk seizoen bezig is en op de achtste plaats staat in de Eredivisie, met de vijfde tot en met de zevende plek nog in zicht. Het duel vangt aan om 21:00 uur. Volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee!

In Deventer moet Feyenoord een officieel titelfeest van PSV uitstellen. Als de Rotterdammers puntenverlies lijden in Deventer, is PSV officieel kampioen. Na de gewonnen bekerfinale voert Slot - die sterk gelinkt wordt aan Liverpool - meerdere wijzigingen door. Zo staat Justin Bijlow onder de lat en staan Gernot Trauner, Antoni Milambo en Luka Ivanusec allemaal in de basis. In de bekerfinale tegen NEC mocht het viertal niet aan de aftrap verschijnen.

De opstelling van Go Ahead: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Rommens, Willumsson; Adekanye, Baeten, Edvardsen.

De opstelling van Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Beelen, Trauner, Hancko; Zerrouki, Timber, Milambo; Minteh, Gimenez, Ivanusec.