Marcellis: Het is hard, maar zo gaat het

Marcellis: "Het is hard, maar zo gaat het"

Gepubliceerd: vrijdag 18 december 2009 om 20:16vr 18-12-2009 om 20:16

"Het is hard, maar zo gaat het", zei Marcellis, die op bezoek in Cluj weer eens mocht starten, voor de microfoon van L1. "Op het moment dat ik geblesseerd was, zijn er andere spelers opgestaan. Het hoort erbij, al wil ik niet dat het al te vaak gebeurt."

Het jeugdproduct van PSV speelde dit seizoen pas vijf wedstrijden. Dat terwijl hij de laatste twee voetbaljaargangen juist basisspeler was. "De beste elf spelen en het is aan mij om te bewijzen dat ik in de basis hoor."

"PSV beschikt over een grote selectie, er kan zo 25 man spelen", vertelde de 21-jarige Limburger. "Het is lastig om niet in de basis te staan, maar ik probeer fit en scherp te blijven. Zodat ik er sta op het moment dat ik wel nodig ben."

De verdediger, die in 2008 debuteerde voor het Nederlands elftal, heeft momenteel een contract tot 2012. De club wilde deze eerder al verlengen, maar toen hapte Marcellis niet toe. "Er zit weinig haast bij, het ligt er een beetje aan wat PSV wil. Als de club wil verlengen, gaan we praten. Ik heb het goed naar mijn zin."

Lees meer over:Dirk Marcellis

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws