Bruce kwaad over 'lachwekkende' goal Liverpool

Bruce kwaad over 'lachwekkende' goal Liverpool

Gepubliceerd: zondag 26 september 2010 om 23:10zo 26-09-2010 om 23:10

De goal was inderdaad curieus. Sunderland-speler Michael Turner tikte de bal terug naar doelman Simon Mignolet, die een vrije trap moest nemen. Fernando Torres interpreteerde het tikje van Turner als een genomen vrije trap, speelde af op Dirk Kuyt en de Nederlander schoot binnen.

"De enige man in het stadion die niet doorhad dat de vrije trap nog genomen moest worden was de scheidsrechter", haalt Bruce uit naar de leidsman van dienst Stewart Atwell. "Het doelpunt was lachwekkend. Ik zag de scheids op de tv-beelden ook drie of vier keer twijfelen of hij zou fluiten. Hij zocht zelfs contact met zijn assistenten, maar greep niet in."

Sunderland sleepte ondanks de achterstand een knap punt uit het vuur op Anfield Road. "Ik ben erg blij over hoe de ploeg zich herstelde", vervolgt de manager. "Maar toch blijf ik erbij dat de scheids er bij de eerste goal totaal naast zat. Hij had zijn fout moeten herstellen en als hij dat niet doet hoort hij niet thuis op dit niveau. Liverpool heeft flink mazzel gehad."

Opmerkelijk genoeg viel er vorig seizoen ook een zeer bijzonder doelpunt in een treffen tussen Sunderland en Liverpool. Sunderland-spits Darren Bent scoorde toen de inmiddels beroemde strandbalgoal, waarbij de bal afketste op een strandbal en zo Liverpool-doelman Pepe Reina op het verkeerde standbeen zette.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws